Zupa (codziennie inna i tylko jedna do wyboru)
- kapuśniak,
- pomidorowa,
- ogórkowa,
- szczawiowa,
- meksykańska łagodna,
- krem z porów,
- krem z cukinii,
- pieczarkowa,
- barszcz ukraiński,
- sezonowa.
Drugie danie (codziennie inne i tylko jedno do wyboru)
- bitki wieprzowe,
- kotlety schabowe,
- kotlet de volaille,
- gulasz,
- medaliony drobiowe,
- klopsy,
- pulpety w sosie koperkowym,
- placki z gulaszem mięsno-warzywnym,
- leczo wegetariańskie,
- kopytka z sosem pieczarkowym,
- makaron ze szpinakiem,
- placki ziemniaczane.
Pierogi (w ciągłej sprzedaży, porcja z fetą 5 szt, pozostałe 6 szt)
- z mięsem,
- ruskie,
- z fetą i szpinakiem,
- z soczewicą,
- z kapustą i grzybami,
- z serem na słodko.
Przekąski na ciepło
- hot-dog,
- hot-dog z dodatkami,
- zapiekanka,
- frytki (150g)
Sałatki warzywne i owocowe z dodatkiem jak poniżej (plus do wyboru sos czosnkowy, curry i ziołowy)
- z kurczakiem,
- z łososiem,
- z serem feta.
Przekąski na zimno
- kanapki,
- wafle ryżowe
Ciasta, słodycze i lody
- ciasta domowe,
- pączki,
- drożdżówki,
- batony czekoladowe,
- paluszki,
- chałwa,
- wafelki,
- delicje,
- orzeszki solone,
- chrupki kukurydziane,
- lody (w sezonie letnim)
Napoje gorące
- herbata,
- kawa z ekspresu (espresso, cappucino, americano, latte),
- rumianek,
- mięta
Napoje zimne
- soki owocowe,
- woda mineralna,
- cola,
- napoje izotoniczne